Bröllop vid konstverket Hägring

Bröllop vid konstverket Hägring

Jag har alltid velat göra en stylad fotografering vid konstverket Hägring, som ligger på en myr en bit mellan Vännäs och Umeå. Det är inte helt lätt att ta sig ut till konstverket, så vi fick använda stövlar och vada ut på den blöta myren.

Tillsammans med Hanna Lövgren, som jobbbar mycket med att styla olika event, så skapade vi ett helt magiskt ”bröllop” tillsammans. Jag hade kontaktat olika företag och kreatörer kring Umeå, som jag visste kunde bidra till att skapa den perfekta looken till min fotografering.

Modellerna är Jens och Sandra Westermark, som driver Victory Gym i Nordmaling. Den fantastiska brudbuketten och alla blommor stod floristen Elisabeth Levander för, som arbetar på Blomsterhörnan i Örnsköldsvik.

Brudens tyllkjol kommer från Sisters in Law.

Mannens kläder är från Häggströms Modehus i Lögdeå.

Porslin och lyktor lånade jag av Levinn Home i Nordmaling. De hjälper ofta mig som fotograf och är superduktiga på att låna ut rekvisita till mina fotograferingar! 

Vigselringen och alla smycken kommer från Malin Ivarsson. En fantastisk designer från Umeå. Inbjudningarna har The Paper story designat.

Konfettibomb med fjärilar var så himla fint!  Och snacka om att vi fick en perfekt solnedgång! Himlen var sådär perfekt rosa! Umeå visade sig från sin bästa sida.

Tomtebloss är oxå fint att ha med som dekoration på bröllop. Och rökbomber!!! Alla dekorationer kommer från My perfect day.

Lämna ett svar

Stäng meny