Pappersbröllop och trash the dress

Pappersbröllop och trash the dress

Igår hade detta fantastiska par och några av mina allra bästa vänner pappersbröllop! Shit vad fort tiden går! Det känns som att det var igår som jag förevigade deras stora dag i Olofsfors och masugnen. Stoooort grattis Sandra och Jens på er bröllopsdag!

På Sandra och Jens bröllop fick jag i uppdrag att ta med brudparet på en badutflykt. Något som resulterade i en Trash the dress-fotografering! Såå himla fint och annorlunda! Det var faktiskt brudens idé och jag var ju såklart inte sen att haka på! 

Jag tog med dem till en strand utanför Nordmaling, och där fick de bada med sina bröllopskläder! Vågat och otroligt roligt!

Visst blev det fint? Jag önskar att fler par skulle våga sig på detta. Tänk vilka minnen att spara!

Lämna ett svar

Stäng meny